Retetea acestor
fursecuri fragede cu unt este foarte simpla si usor de preparat. Sunt unele dintre cele mai gustoase fursecuri
traditioanale marocane. Aceste fursecuri sunt atat de fragede incat se topesc
in gura. Se pot pastra in cutie ertica
pentru fursecuri o saptamana.
Ingrediente pentru aproximaiv 11 fursecuri:
-
130 gr unt;
-
3 triunghiri de branza topita;
-
45 ml ulei;
-
5 gr praf de copt;
-
1 plic zahar vanilat;
-
270-300 gr faina;
-
zahar pudra vanilat sau zahar tos vanilat.
Mod de de preparare:
Se preincalzeste cuptorul la 180 grade.
Intr-un bol se adauga untul moale, zaharul vanilat si se amesteca bine. Se
adauga branza topita si uleiul si se amesteca putin. Peste compozitia obtinut
se adauga faina si praful de copt. Se amesteca pana obtinem un aluat omogen,
nelipicios. Se formeaza fursecurile in forma de semiluna si se asaza in tava
tapetata cu hartie de copt. Se coc aproximativ
20 de minute sau pana cand devin putin aurii. Fursecutile se tavalesc
prin zahar.
Pofta
buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu