Ingrediente pentru aproximativ 11 fursecuri:
- -125 gr unt ;
- - 50 gr zahar pudra;
- - un plic de zahar vanilat;
- - 60 gr susan ( o lingurita de susan o vom folosi pentru aluat);
- - 2 lingurite amidon de porumb;
- - 190 gr faina;
- - dulceata capsuni ;
Mod de preparare:
Intr-un bol se adauga untul ( trebuie sa fie moale), zaharul pudra si zaharul vanilat. Se amesteca bine pana obtinem o compozitie cremoasa. Se adauga susanul, amidonul de porumb si faina cernuta. Se amesteca bine pana obtinem un aluat omogen, care nu se lipeste de maini. Se formeza bilute egale care se tavalesc prin susan. Bilutele formate se asaza in tava de copt. Cu degetul se formeza o adancitura in mijlocul fiecarui fursec.
Fursecurile se coc 20 de minute sau pana cand acestea devin aurii. In adancitura fiecarui fursec de adauga dulceata.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu